Молодій косівчанці, яка бореться з раком, потрібна термінова операція

Молода косівчанка Олеся Ілійчук бореться з Лімфомою Ходжкіна і просить фінансової допомоги небайдужих, адже лікування довготривале і дороговартісне.
Після третього блоку хімії Олеся, повернувшись додому, помітила в себе на обличчі невеликий лімфовузол, трохи занепокоїлась, бо раніше його там не було, інформує  Бліц інфо.
Вчора прибувши в НІР на плановий четвертий блок хімії, лікарка відправила Олесю на УЗД, щоб розібратись, що то за лімфовузол, і знову по колу все пішло. З правого боку лімфовузли зникли, а з лівого навпаки збільшились, підозра на ранній рецидив під час лікування. Потрібна знову операція, цього разу вже на обличчі по видаленню лімфовузла і знову на імуногістологічне дослідження відправили.
 "Хімію прокапали планово не вчора, а сьогодні, через все це. І зразу після хімії Олеся побігла на поїзд додому. З кожним разом «відходняк» від хімії важчий!!! Нічого не міняли поки що, лікарі сказали подивимось, що покаже аналіз лімфовузла і ПЕТ КТ. Тоді будуть думати, що робити дальше", - розповідає сестра Олесі.
Операція запланована на 3-4 вересня, потім за схемою 6 вересня планова хімія і завершення четвертого блоку. ПЕТ КТ 20 вересня, 5 днів чекати на результати.
"Десь в кінці вересня буде ясно, що і як діяти дальше!? Чесно кажучи, тепер страшно розуміти, що все це величезні кошти і лікування буде врази дорожчим і кінця-краю цьому всьому не видно! Тільки одне ПЕТ КТ коштує кожний раз 12 000 тисяч гривень + імуногістолої і все решта, не кажучи що хіміопрепарати, і супроводжуючі медикаменти, стимулятори для лейкоцитів дуже дорогі для простих людей.... Квитки на поїзд до Києва за подвійним тарифом, бо літом їх в касах немає!!! Тому ми змушені благати про допомогу всіх небайдужих людей!!! Дуже страшно розуміти, що людське життя залежить від немалих грошей !!! Допоможіть, хто чим може: молитвою, порадою, навіть Ваш найменший внесок - величезна допомога, бо тільки разом ми в змозі врятувати мою єдину найріднішу сестричку Олесю!", - просить сестра жінки Оленка Петрук‎.
Реквізити для допомоги: ПриватБанк 4149499109829257. Одержувач: Ілійчук Олеся.
Молодій косівчанці, яка бореться з раком, потрібна термінова операція Молодій косівчанці, яка бореться з раком, потрібна термінова операція Reviewed by Мар'яна on серпня 13, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.