У Карпатах турист зі Жмеринки підняв на ноги рятувальників

Вчора, 30 серпня о 10.50 від рятувальників в Закарпатській області надійшло повідомлення, що в лісовому масиві на полонині Свіча в районі смт. Вигода Долинського району заблукав 31-річний , житель м. Жмеринка Вінницької області.
Об 11.12 оперативним черговим прикарпатських рятувальників по мобільному зв’язку встановлено, що турист рухається по запланованому маршруту, допомоги не потребує, проте він не знає місцезнаходження свого товариша (22 роки, житель м. Херсон), з яким вчора в обід вони розійшлися поблизу с. Слобода Закарпатської області. Мобільного телефону у вказаного громадянина немає.
О 12.00 рятувальники , які знаходились на профілактичному обстеженні туристичного маршруту в ур. Бескид, виїхали на проведення пошуково-рятувальних робіт.
О 13.00 рятувальники пошуково-рятувального відділення по телефону зв’язались з мамою товариша, яка повідомила, що син знаходиться в м. Івано-Франківську і допомоги не потребує. Пошукові роботи припинено.
У Карпатах турист зі Жмеринки підняв на ноги рятувальників У Карпатах турист зі Жмеринки підняв на ноги рятувальників Reviewed by Мар'яна on серпня 31, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.