Прикарпатські студенти, у складі української збірної, здобули найвищі нагороди на змаганнях у Хорватії

16 - золотих, 8 - срібних та 18 - бронзових медалей здобули українські студенти на міжнародних спортивних змаганнях First European Universities Combat Games.
Це найкращий результат у загальнокомандному заліку, де змагалися 1 тис 300 учасників з більш як 400 університетів 36 європейських країн. Змагання проходили у м. Загреб (Хорватія). Про це повідомляється на сайті Міністерства освіти та науки України.
Перемоги у складі української студентської збірної здобули і прикарпатці. До програми змагань увійшли чотири види спорту - дзюдо, карате, кікбоксинг та тхеквондо. Україна була представлена у кожній секції.
Прикарпатські спортсмени вибороли такі нагороди:
Кікбоксинг:
"Золото" - Марко Бойчук, Івано-Франківський коледж НУФВСУ.
"Срібло" - Віталій Соловей, Івано-Франківський коледж НУФВСУ.
"Бронза" - Ілля Іванюк, Івано-Франківський коледж НУФВСУ, Марко Бойчук, Івано-Франківський коледж НУФВСУ.
Загалом до складу української команди увійшли 66 студентів з 42 вишів країни.
http://firtka.if.ua/blog/view/prikarpatski-studenti-u-skladi-ukrayinskoyi-zbirnoyi-zdobuli-naivishchi-nagorodi-na-zmaganniakh-u-khorvatiyi
Прикарпатські студенти, у складі української збірної, здобули найвищі нагороди на змаганнях у Хорватії Прикарпатські студенти, у складі української збірної, здобули найвищі нагороди на змаганнях у Хорватії Reviewed by Мар'яна on серпня 07, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.