У "Прикарпаття" нарешті з'явився титульний спонсор

Івано-Франківське "Прикарпаття" назвало титульного спонсора на сезон 2019/20.
Франківський клуб уклав угоду з енергосервісною компанією "Адамсон", яка буде титульним спонсором футбольного клубу в матчах Першої Ліги.
«Відбувається знаменна подія - місцевий бізнес підставляє плече клубу. Ми дуже вдячні їм, сподіваємося, що це буде яскравим прикладом для інших бізнесменів. Надіємося, що співпраця буде плідною з обох боків», - говорить президент клубу Василь Ольшанецький.
Сьогодні в мерії відбулося підписання меморандуму з першим титульним партнером команди.
«Для нас важлива кожна копійка. Жоден клуб в Першій Лізі не має сформованої команди лише з місцевих гравців. Наша команда є "народною", а не проектом-одноденкою. Важливо, що до нас долучаються приватні партнери», - каже міський голова Руслан Марцінків.
Кошти будуть витрачати відповідно до потреб команди.
«Я люблю футбол. Якщо привести аналогію між бізнесом та футболом, то це тренування і задоволені люди. В нас є місія - місцевий бізнес підтримує команду. На прикладі нашої команди запрошуємо весь місцевий бізнес підтримати», - говорить директор компанії Ярослав Свідрак.
Нагадаємо, вчора в рамках Кубку України Прикарпаття програло в Миколаєві 1:5.
У "Прикарпаття" нарешті з'явився титульний спонсор У "Прикарпаття" нарешті з'явився титульний спонсор Reviewed by Мар'яна on серпня 28, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.