ПНУ став першим серед університетів в Україні за рейтингом SCImago Institutions Rankings

Цей рейтинг є рейтингом наукових організацій, а не тільки вишів. Єдине обмеження на входження в даному рейтингу - мати не менше 100 наукових публікацій, індексованих Scopus за останні 5 років, які передують року публікації рейтингу.
Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника посів друге місце у наукометричному рейтингу інститутів SCImago Institutions Rankings серед наукових організацій України та є першим у цьому рейтингу серед усіх вітчизняних закладів вищої освіти, інформують в ПНУ.
На першому місці у SCImago Institutions Rankings-2019 є Національна Академія Наук України. У світову десятку ввійшли відомі наукові центри та університети США, Китаю, Німеччини і Франції.
У SCImago не можна подати заявку. Тільки якщо ЗВО задовільняє всім вимогам відносно наукових публікацій, він автоматично включається в даний рейтинг.
У 2019 році в рейтингу SCImago брали участь 33 українські наукові організації, з яких 16 – заклади вищої освіти.
Результати рейтингу за посиланням.
ПНУ став першим серед університетів в Україні за рейтингом SCImago Institutions Rankings ПНУ став першим серед університетів в Україні за рейтингом SCImago Institutions Rankings Reviewed by Мар'яна on серпня 01, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.