У Франківську працівниця страхової компанії заплатить 10 тисяч штрафу за фальшиву довідку

Івано-Франківський міський суд затвердив угоду між прокуратрурою та спеціалістом зі страхування транспортних засобів «Страхова компанія «Княжа», яка за 250 грн видала підроблену медичну довідку.
На підставі підробленої довідки чоловік, який не проходив медогляд, мав отримати водійські права, інформує Фіртка з посиланням на Курс.
Як йдеться у вироку суду, при невстановлених слідством обставинах обвинувачена отримала офіційний бланк медичної довідки щодо придатності до керування транспортним засобом Медичного центру «Клініка ім. Гальченко В. В.».
Заповнила бланк на ім’я чоловіка, який претендував отримати водійські права. У довідці вказала, що він придатний до керування транспортним засобом, а також вклеїла в бланк його фотокартку. Підроблену довідку працівниця страховової компанії продала за 250 грн.
У суді вину визнала та уклала угоду з прокурором. Суд затвердив угоду, зобов’язав обвинувачену заплатити 10 200 гривень штрафу та 2669 грн за проведення експертиз.

http://firtka.if.ua/blog/view/u-frankivsku-pratsivnitsia-strakhovoyi-kompaniyi-zaplatit-10-tisiach-shtrafu-za-falshivu-dovidku
У Франківську працівниця страхової компанії заплатить 10 тисяч штрафу за фальшиву довідку У Франківську працівниця страхової компанії заплатить 10 тисяч штрафу за фальшиву довідку Reviewed by Мар'яна on вересня 24, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.