Восени з Прикарпаття на строкову службу відправлять 460 призовників

Під час осіннього призову до військових комісаріатів області буде викликано близько 25 тис громадян.
Про це повідомили сьогодні на брифінгу в обласному військкоматі.
"З початку вересня розпочалися підготовчі заходи до осіннього призову. У війська будуть направлятись придатні за станом здоров'я до військової служби громадяни, яким до дня відправлення виповнилося 20 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову службу", - повідомив військовий комісар івано-франківського обласного військкомату полковник Володимир Ярмошук.
З Івано-Франківської області для проходження строкової служби восени 2019 року буде направлено 460 призовників.
Решта призовників рішенням призовної комісії отримають відстрочку від призову за сімейними обставинами, станом здоров'я, для здобуття освіти, профдіяльності.
Зокрема, 285 осіб піде служити у ЗСУ, 175 - в інші формування: Нацгвардію, Державну прикордонну службу та Державну спеціальну службу транспорту.
"Призовники будуть направлені до навчальних центрів на 2-3 місяці, після чого будуть розподілені для подальшого проходження служби", - додав Ярмошук.
Урочиста відправка відбудеться 11 жовтня.
Восени з Прикарпаття на строкову службу відправлять 460 призовників Восени з Прикарпаття на строкову службу відправлять 460 призовників Reviewed by Мар'яна on вересня 26, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.