На Промприладі пропонують офіси Amazon і відомому стартапу з України

Ініціатори проєкту Промприлад. Реновація планують створити кілька іміджевих офісів, у які мають в'їхати відомий український стартап та глобальна компанія - типу Amazon, з яким уже ведуться переговори.
Про це керівник проєкту “Промприлад.Реновація” Юрій Филюк розповів в інтерв’ю Liga.Tech., пише Курс.
За минулий рік проєкт “Промприлад.Реновація” зібрав запитів від реальних компаній на 47 000 кв м.
Серед компаній, які хочуть переїхати на “Промприлад”: франківський IT-кластер, дитячий центр, Спортлайф, Softserve, Intellias, Beetroot, Cinema Center.
З компанією “Нова Пошта” домовилися про відкриття інноваційного відділення. З банком “Аваль” – про безоператорне відділення. Буде також фудмаркет, блок крафтового пивоваріння, дитячий центр.
Окрім того, плануються кілька іміджевих офісів. Один хочуть віддати українському стартапу, який виходить на глобальні ринки, – PetCube, Ring чи подібному. Інший – глобальній компанії. “З Amazon ведемо переговори, до речі”, – сказав Филюк.
Також, за словами Филюка, є запити від іноземних компаній зі Швеції, Канади, Німеччини.
«Ми просто поки фіксуємо запити. Поки що нічого запропонувати. Етап реконструкції – це по бізнес-плану наступних чотири роки, але ми хочемо все побудувати за три», – зазначив Юрій Филюк.
Нещодавно президент України Володимир Зеленський під час виступу на форумі “Ялтинської європейської стратегії” закликав іноземних інвесторів вкладати свої гроші в економіку України. Серед запропонованих президентом проєктів – івано-франківський “Промприлад.Реновація”.
В інтерв’ю Лізі Филюк розповів, що перед форумом YES на них вийшли люди прем’єр-міністра Олексія Гончарука.
“Пояснили, що є ініціатива АП або уряду вибрати масштабні проекти з розвитку, які вони б хотіли підтримати на рівні піару, зовнішніх інвесторів і GR. Запитали, чи цікаво нам потенційно бути одним з таких проектів. Ми нічого проти не мали”, – сказав Филюк.
На Промприладі пропонують офіси Amazon і відомому стартапу з України На Промприладі пропонують офіси Amazon і відомому стартапу з України Reviewed by Мар'яна on вересня 25, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.