Рожнятівській районній центральній лікарні потрібний рентген апарат

У рамках робочої поїздки на Рожнятівщину голова облдержадміністрації Денис Шмигаль оглянув відділення районної центральної лікарні, які потребують капітального ремонту.
Зазначимо, що впродовж останніх років у Рожнятівській ЦРЛ відремонтовано покрівлю, замінено вікна на енергозберігаючі, відкрито сучасне відділення невідкладної медичної допомоги, для якого передбачили й окремий вхід.
На сьогодні розпочато капітальний ремонт хірургічного відділення, на який з державного бюджету виділено кошти в сумі 1490 тис. гривень.
Наразі, за словами головного лікаря медичного закладу Віктора Тріща, існує вкрай важлива необхідність у придбанні дороговартісного медичного обладнання, зокрема, рентген апарату.
«Придбання рентген апарату для Рожнятівської ЦРЛ – необхідна умова для надання якісних медичних послуг, - підкреслив Денис Шмигаль. – Тож, спільними зусиллями робитимемо все можливе, щоб забезпечити медичний заклад потрібним діагностичним обладнанням, адже від цього залежить життя і здоров’я жителів району».
Рожнятівській районній центральній лікарні потрібний рентген апарат Рожнятівській районній центральній лікарні потрібний рентген апарат Reviewed by Мар'яна on вересня 12, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.