Безкоштовне вивчення англійської мови з її носіями - просто стань волонтером

Третій рік поспіль громадська міжнародна волонтерська організація AIESEC проводить Language School.
Проєкт створений задля підтримки та покращення запроваджених ООН Цілей Сталого Розвитку «Якісна освіта» в Івано-Франківську, Надвірній, Долині та Бурштині.
Мовні курси дають змогу підвищити рівень англійської. Цього літа до програми в Івано-Франківську долучились більше ніж 120 делегатів та 20 волонтерів з різних куточків світу.
Проєкт набирає популярності і цього року в Україну планують запросити більше ніж 50 волонтерів, які будуть навчати англійської мови.
На Прикарпатті пройти курси зможуть 300 осіб. Навчання буде проводитись з 6 грудня 2019 по 17 січня 2020 та з 16 січня по 27 лютого 2020 року.
Особливістю курсів Language School є те, що вони доступні для кожного, оскільки учасники не обмежуються віком. Навчання за символічний організаційний внесок.
Окрім цього, кожен може долучитися до організації проєкту та взяти участь у програмі Host Family - прийняти в себе вдома волонтера на 2-6 тижнів. Це дасть можливість попрактикувати англійську та перейняти іноземну культуру у власній домівці.
«Якщо у Вас виникло бажння взяти участь в нашому соціальному проекті, покращити англійську мову та поспілкуватись з іноземними ентузіастами, то запрошуємо Вас на наші курси», - запрошують організатори.
За більш детальною інформацією звертатись можна в міський локальний комітет АЙСЕК» - Івано-Франківськ за адресою вул. Шевченка, 3, а також через соцмережі Instagram.
Безкоштовне вивчення англійської мови з її носіями - просто стань волонтером Безкоштовне вивчення англійської мови з її носіями - просто стань волонтером Reviewed by Мар'яна on вересня 27, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.