Крадіжки за добу: в Калуші чоловік поцупив шоколад, у Надвірній - алкоголь

Поліцейські охорони двічі за добу затримували осіб причетних до крадіжок.

Вчора впродовж доби поліцейськими охорони затримали невідомих особи, які намагалися скоїти крадіжки з магазинів, що в місті Калуш та в місті Надвірна, пововідомляє пресслужба поліції охорони.
Близько 17-ї години, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про крадіжку із магазину, що знаходиться на вулиці Стуса в місті Калуші. Заявник повідомив, що невідома особа шляхом вільного доступу викрала з прилавку декілька плиток шоколаду. Поліцейські оперативно прибули та затримали поціновувача шоколаду. Ним виявився 36-річний місцевий житель.
Згодом, близько 18-ї години поліцейські охорони затримали 33-річного жителя села Пнів за крадіжку спиртних напоїв з магазину, що розташований на вулиці Княгині Ольги, уже в Надвірній. Чоловіка затримали із викраденою пляшкою алкоголю, але згодом виявилось, що він неодноразово потрапляв до рук правосуддя. Даною особою є раніше судимий і неодноразово затримуваний працівниками поліції охорони за аналогічні злочини житель села Пнів.
В обох випадках на місце події викликали працівників слідчо-оперативної групи Калуського та Надвірнянського відділів поліції, які і з'ясують усі деталі крадіжок та встановлюють відповідальність  за вчинене згідно з законом. Триває слідство.
Крадіжки за добу: в Калуші чоловік поцупив шоколад, у Надвірній - алкоголь Крадіжки за добу: в Калуші чоловік поцупив шоколад, у Надвірній - алкоголь Reviewed by Мар'яна on вересня 04, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.