Прикарпатські викладачі пройшли стажування в Польщі

Днями з польського міста Ополе до Івано-Франківська повернулась група викладачів Івано-Франківського національного медичного університету. Там проходило стажування на базі місцевої Вищої медичної школи.
Подія відбулась в рамках договору про співробітництво між двома навчальними закладами, його організував відділ міжнародних зв’язків ІФНМУ. Загалом стажування тривало 16-20 вересня, інформує Фіртка з посиланням на ІФНМУ.
«В рамках проєкту проходили зустрічі та презентації факультетів фізіотерапії, косметології, медсестринства та дієтології, — розповідає учасник стажування доцент Руслан Козовий. — Також ми мали змогу виконати ряд практичних навичок в симуляційному центрі Вищої медичної школи».
Окрім основної програми відбулась ознайомча екскурсія в клініку з надання допомоги при психологічних проблемах харчування (булімії, анорексії). В рамках культурної програми іванофранківці відвідали місцевий музей музики. По завершенню стажування всі учасники отримали сертифікат міжнародного взірця.
Це вже далеко не перший результат співпраці двох медичних вишів. Минулого року в рамках програми ERASMUS+ франківські викладачі також мали стажування в Ополе, крім того дві студентки медичного коледжу ІФНМУ Тетяна Данчук та Софія Іванців за цією ж програмою по пів року навчалися в Ополе.
Прикарпатські викладачі пройшли стажування в Польщі Прикарпатські викладачі пройшли стажування в Польщі Reviewed by Мар'яна on вересня 25, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.