У вересні в Калуші пройде Міжнародний інвестиційний форум

Минулого року в Калуші була сформована група ініціативних людей з представників великих підприємств, підприємців, громадських активістів, а також управління економічного розвитку Калуської міської ради.
Їх об’єднала ідея створення в місті сприятливих умов для залучення інвестицій у соціально-економічний розвиток Калуша.
Основними напрямками роботи групи були: розробка шляхів презентації інвестиційного потенціалу Калуша; налагодження постійно діючої двосторонньої комунікації з інвесторами; моніторинг публічних інституцій, які б збільшили кількість інвестицій у місто. Організатори прагнуть зруйнувати міф про екологічну небезпеку Калуша для ведення бізнесу. Перший крок — проведення першого Інвестиційного форуму «Калуш-інвест 2019».
Мета Інвестиційного форуму Калуша — сприяння залученню інвестицій в Калуш, збільшення робочих місць, повернення кваліфікованих працівників в наше місто з-за кордону, перетворення міста в індустріальний центр Західної України.
На з’їзді очікують близько 100 учасників. Серед них — 17 консульських і дипломатичних представництв, 9 — торгово-промислових палат та торговельних представництв міжнародних компаній і більше 40 представників українського бізнесу.
Головним елементом форуму буде інвестиційний паспорт Калуша двома мовами. Також оновлено інформаційний довідник підприємств міста.
Активісти створили сайт http://invest.if.ua, на якому буде відображена поточна інформація по форуму. У свою чергу, відділ з питань інвестицій та міжнародної інтеграції управління економічного розвитку міста Калуської міської ради створив інвестиційний портал міста http://investkalush.if.ua з метою широкого висвітлення інвестиційного, зовнішньоекономічного потенціалу Калуша для іноземних та вітчизняних інвесторів. Інтерактивна карта об’єктів інвестування, яка складається з вільних земельних ділянок, виробничої нерухомості, придатної для інвестування, інвестиційних пропозицій, буде постійно поповнюватись новими даними.
Міжнародний інвестиційний форум «Калуш-Інвест 2019» відбудеться 10-11 вересня.
Запрошені спікери:
Павло Шеремета — колишній президент Київської школи економіки та заступник голови Глобальної ради з питань України на Всесвітньому Економічному Форумі. Він викладає стратегію і лідерство у провідних бізнес-школах багатьох країн Східної Європи та Азії, був міністром економіки в Кабінеті Міністрів України, є членом Наглядових Рад ряду міжнародних компаній, веде авторську програму на Радіо НВ і пише регулярні колонки.
Володимир Панченко — експерт в сфері економічної та індустріальної політики.
Андрій Павлів — представник у Західній Україні Урядового Офісу із залучення та підтримки інвестицій — UkraineInvest.
Катерина Цибенко (Transparency International Ukraine).
Юрій Филюк (ГО “Тепле місто”).
Антон Подільчак - голова Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації.
Очікуваним результатом форуму є підписання договорів про наміри, протоколів, меморандумів і подальша співпраця з інвесторами.
Минулого року Українське представництво міжнародної антикорупційної мережі Transparency International в рамках програми Transparent cities визначило прозорість інвестиційної сфери. Калуш потрапив на 22-ге місце серед 100 найбільших міст України.
У вересні в Калуші пройде Міжнародний інвестиційний форум У вересні в Калуші пройде Міжнародний інвестиційний форум Reviewed by Мар'яна on вересня 04, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.