Зросла кількість дітей з Червонограда, які отруїлися на відпочинку в Карпатах

Кількість дітей із харчовим отруєнням зросла. На стаціонарному лікуванні в інфекційних відділеннях Червоноградської ЦМЛ та Сокальської ЦРЛ перебуває вісім осіб віком: двоє – 14-ти років, четверо – 15-ти років та двоє 17-ти і 19-ти років.
Як повідомили у Львівському лабораторному центрі МОЗ України, пацієнтам встановили діагноз харчова токсикоінфекція, гострий ентероколіт. Стан всіх хворих середньої важкості. У них були спільні симптоми захворювання: скарги на підвищену температуру тіла – біля 38 градусів, блювоту.
Лікування відбувається у стаціонарних умовах - проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний обсяг медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів.
При зборі епіданамнезу встановлено, що всі захворіли під час поїздки, яку організували від церкви Сокальського району. Діти перебували в м. Яремче Івано-Франківської області. Всі потерпілі проживали та харчувалися в приватної особи. Загалом, у поїздці перебувало 42 особи, з них 37 дітей, 5 дорослих. Всі діти проживають в Сокальському районі та Червонограді.
firtka.if.ua/blog/view/zrosla-kilkist-ditei-z-chervonograda-iaki-otruyilisia-na-vidpochinku-v-karpatakh

Зросла кількість дітей з Червонограда, які отруїлися на відпочинку в Карпатах Зросла кількість дітей з Червонограда, які отруїлися на відпочинку в Карпатах Reviewed by Мар'яна on вересня 04, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.