Вінничанин обікрав оселю прикарпатки: злочинця затримали на гарячому

Зловмисник проник до будинку пенсіонерки звідки поцупив грошові кошти. Грабіжника затримали небайдужі громадяни, відразу після вчинення кримінального правопорушення та викликали поліцію.
До Долинського відділення поліції надійшло повідомлення від 57-річної мешканки району, інформує  пресслужба нацполіції області.
Жінка розповіла про те, що невідомий чоловік шляхом вільного доступу проник до її домоволодіння, звідки поцупив грошові кошти. Незнайомця помітили сусіді, коли останній виходив з будинку, затримавши його на гарячому одразу викликали поліцію.
На місце події виїхала слідчо - оперативна група. В ході проведення оперативних заходів поліцейські встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 44-річний мешканець Вінницької області. Чоловік уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.
Грабіжника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України.
Йому оголошено про підозру у вчиненні даного злочину. Наразі вирішується питання про обрання судом – запобіжного заходу. Крадені грошові кошти правоохоронці вилучили та повернули власниці на зберігання.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 ( Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Вінничанин обікрав оселю прикарпатки: злочинця затримали на гарячому Вінничанин обікрав оселю прикарпатки: злочинця затримали на гарячому Reviewed by Мар'яна on вересня 30, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.