В УАФ розповіли, як можна купити квитки на матч Україна - Португалія

Українська Асоціація футболу продовжує реалізацію квитків на матчі відбіркового турніру Євро-2020 з Литвою і Португалією.
Особливий наголос робиться на те, що єдиним ресурсом, де можна придбати квитки на поєдинки є сайт ticketsbox.com.
При цьому, продовжено в часі дію першого етапу продажу квитків на матч Україна-Португалія, який стартував 17 вересня. Нагадаємо, що на цьому етапі квитки на поєдинок Україна-Португалія, який відбудеться на НСК "Олімпійський" 14 жовтня, можуть придбати тільки ті вболівальники, які вже купили або куплять квитки на матч Україна-Литва, і власники картки вболівальника "Укргазбанку".
Умови придбання квитків в зв'язці Україна - Литва + Україна - Португалія наступні:
- одна особа може придбати тотожну кількість квитків на матчі Україна - Литва і Україна - Португалія (не більше 4-х квитків на кожен матч). Тобто, якщо Ви придбали один квиток на матч Україна - Литва - Ви можете придбати тільки один квиток на матч Україна - Португалія;
- після здійснення процедури замовлення квитків, в кінці кожного дня на e-mail замовників надходити спеціальні посилання, перейшовши за якими можна здійснити процедуру придбання.
Окрема продаж квитків тільки на матч Україна - Португалія, яка почалася 20 вересня, поки, припинена в зв'язку з тим, що викуплена вся квота першої партії продажу. Такий поділ на квоти є вимушеним, але зваженим кроком. Адже ажіотаж, який спостерігається навколо матчу Україна - Португалія, викликає не тільки технічні збої, але і порушення заходів безпеки та правил придбання квитків. У зв'язку з цим, виникає необхідність "в ручному режимі" перевірити і проконтролювати достовірність введених користувачами даних при купівлі квитків.
Основна мета цієї перевірки: відфільтрувати недобросовісних осіб, купували квитки виключно з метою перепродажу, часто вводячи при цьому неадекватні дані. У разі виявлення, квитки з подібними порушеннями в заявці при їх придбанні, будуть анульовані, а гроші за їх придбання - не повертаються!
Після завершення цієї перевірки і обробки інформації по вже проданим квитків, дія другого етапу реалізації квитків на матч Україна - Португалія, доступного для всіх уболівальників, буде відновлено. Орієнтовно - на початку жовтня.
Однак, звертаємо вашу увагу на те, що обсяг реалізації наступної партії квитків на матч Україна - Португалія для всіх категорій вболівальників, безпосередньо залежить від того, яка кількість квитків залишиться за квотою Україна-Литва + Україна-Португалія.
В УАФ розповіли, як можна купити квитки на матч Україна - Португалія В УАФ розповіли, як можна купити квитки на матч Україна - Португалія Reviewed by Мар'яна on вересня 25, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.