Уряд Канади дарує клен франківському Промприладу.Реновація

У четвер, 26 вересня, відбудеться дипломатична подія у форматі урочистості з кленом, подарованим урядом Канади для проекту Промприлад.Реновація.
Захід відбудеться за участі Романа Ващука, Надзвичайного і Повноважного Посла Канади в Україні (TBC), міського голови — Руслана Марцінківа та генерального директора проекту, Юрія Филюка.
Друга частина заходу пройде у форматі закритої зустрічі з представниками бізнес-спільноти “Теплого Міста” та інвесторів проекту.
Уряд Канади вже тривалий час є партнером проектів, реалізованих платформою “Тепле Місто” в Івано-Франківську. Посол відвідував Промприлад ще на ранніх стадіях створення пілотного поверху. А нещодавно пан Ващук був почесним гостем на презентації проекту в Києві.
Так було прийняте рішення подарувати клен від посла і народу Канади, як символ дружби, між країнами, з містом, регіоном, і конкретним проектом — Промприлад.Реновація.
"Уряд Канади та наші проекти вже були серед тих, що повірили у “Тепле Місто”. Тепер так само віримо у Промприлад.Реновація. Ми бачимо, як ці проекти перетворюють ландшафт міста. Я б сказав, що Івано-Франківськ є найбільш “відчуханішим” містом в Україні за останні 5-10 років. Тобто, той потенціал. який там завжди існував, завдяки “Теплому Місту” вийшов на новий рівень. Як “Тепле Місто”, так і Промприлад.Реновація, втілюються згідно із бажаннями містян. Самозарадність — це те поняття, яке підсилюється цими проектами. Я дуже радий, що ця наша підтримка матеріалізується таким чином і заохочую вас, щоб ви також підтримали цей проект. Чим ви гірші від Канади? Я й сам маю намір інвестувати в майбутньому. Я бажаю вам, щоб і сьогодні, і в подальшому ви підтримали цю прекрасну ініціативу", - поділився своїми враженнями від проекту пан Ващук під час своєї промови на презентації проекту у Києві.
Проект Промприлад будується на міжнародній співпраці і є знаковим, адже чимало міжнародних організацій стали його партнерами за ці роки.
"Відколи ми почали співробітництва з проектом “Тепле Місто”, то побачили перетворення міста силою містян та людей, які вірять у власні господарські місто творчі здібності. Це змінює психологічну географію, і мешканців, і навіть туристів. Я був на Промприладі ще на початках, коли ще майже нічого не було. Тож тепер збираюся перевірити який відбувся прогрес і подумати про майбутнє.”, — ділиться Посол про мотив свого візиту. Захід відбудеться в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), що впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.
Уряд Канади дарує клен франківському Промприладу.Реновація Уряд Канади дарує клен франківському Промприладу.Реновація Reviewed by Мар'яна on вересня 20, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.