Яремчанська поліція затримала чоловіка, який підпалив будинок знайомої

Правоохоронці взяли під варту мешканця Микуличина, який через навмисно знищив майно своєї знайомої. Зараз у місцевому суді вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. За скоєне прикарпатцю загрожує ув'язнення до 10 років.
Повідомлення про пожежу приватного будинку, що в селищі Микуличин до поліції надійшло сьогодні, 27 вересня, о 3 годині ранку. Правоохоронці, які прибули на місце виклику з‘ясували, що до підпалу чужого майна причетний 70-річний мешканець Микуличина, пише обласна поліція.
Встановлено, що зловмисник під час розпиття спиртних напоїв з 50-річною господинею будинку вчинив конфлікт, в ході якого за допомогою паливно-мастильних матеріалів облив внутрішню частину будівлі та підпалив.
На підставі обґрунтованих доказів у вчиненому слідчі затримали правопорушника у порядку ст. 208 КПК України.
Затриманому оголосили про підозру в межах розпочатого кримінального провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.
Яремчанська поліція затримала чоловіка, який підпалив будинок знайомої Яремчанська поліція затримала чоловіка, який підпалив будинок знайомої Reviewed by Мар'яна on вересня 27, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.