На Тисмениччині поліція зупинила авто, в якому виявили наркотики

Вчора, 5 вересня, в селі Сільце, що на Тисмениччині працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль «Фольксваген Пасат», у салоні якого знайшли наркотики.
За кермом транспортного засобу перебував 44-річний мешканець обласного центру. Під час поверхневої перевірки у багажному відділенні транспортного засобу поліцейські виявили дві рослини зовні схожі на «марихуану», повідомляє сектор комунікації ГУНП в області.
Все це направлено на експертизу.
За фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України.
Покарання за вказаний злочин передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.
На Тисмениччині поліція зупинила авто, в якому виявили наркотики На Тисмениччині поліція зупинила авто, в якому виявили наркотики Reviewed by Мар'яна on вересня 06, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.