Івано-Франківська міська Асоціація учасників АТО обрала нового керівника

Вчора, 10 серпня, на зборах засновників було обрано нового керівника міської Асоціації учасників АТО.
У зв’язку зі станом здоров’я Ігор Синяк вже не міг виконувати обов`язки керівника структури.
Відповідно за поданням заступника запропоновано обрати нового керівника міської Асоціації Андрія Долика. Пропозиція була підтримана одноголосно.
"Отже, від сьогодні ГС «Івано-Франківську міську Асоціацію учасників АТО» очолюватиме Долик Андрій. Від імені правління та членів організації, щиро бажаємо Андрію мудрості, наполегливості, вміння відповідально і зважено приймати непрості рішення для розвитку ветеранського руху і нести з гордістю цю непросту управлінську нішу. А Ігорю Васильовичу дякуємо за пророблену роботу і бажаємо швидкого одужання та міцного, козацького здоров’я! Твердо переконані, що у нас попереду ще чимало успішних проектів, адже на новому горизонті багато не завершених справ, а значить майбутніх спільних досягнень! З Богом і вашою підтримкою", - йдеться у повідомленні на сторінці Асоціації у мережі.
http://firtka.if.ua/blog/view/ivano-frankivska-miska-asotsiatsiia-uchasnikiv-ato-obrala-novogo-kerivnika

Івано-Франківська міська Асоціація учасників АТО обрала нового керівника Івано-Франківська міська Асоціація учасників АТО обрала нового керівника Reviewed by Мар'яна on вересня 11, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.