У Франківську збірна України з футзалу програла команді Румунії

У першому матчі товариського турніру в Івано-Франківську підопічні Олександра Косенка поступилися збірній Румунії.
Збірна України продовжує підготовку до відбірних матчів чемпіонату світу 2020 року, які відбудуться 22—27 жовтня, пише УАФ.
Сьогодні в Івано-Франківську синьо-жовті в першому поєдинку міжнародного товариського турніру зустрічалися з командою Румунії.
Українці вдало розпочали зустріч, і вже на 3-й хвилині Корсун, скориставшись передачею Фаренюка, відкрив рахунок. До кінця першого тайму румуни відігралися, однак на 33-й хвилині Фаренюк п'ятою знову вивів нашу команду вперед.
Та, на жаль, втримати цю перевагу синьо-жовтим не вдалося. На 38-й хвилині м'яч від грудей Шеремети влетів у ворота Іваняка. Олександр Косенко ризикнув і в більшості випустив на останні хвилини ще й п'ятого польового гравця. Але ризик себе не виправдав, і наша команда за півтори хвилини пропустила тричі. У підсумку — 2:5. 

Україна — Румунія — 2:5 (1:1)
Голи: Корсун (3), Фаренюк (33) — Рібейро Іко (13), Шеремета (38, автогол), Човачі (39), Талавареш (39, 40).
Україна: Іваняк, Корсун, Микитюк, Фаренюк, Шотурма (стартова п'ятірка); Литвиненко, Ципун, Королишин, Малишко, Білоцерківець, Разуванов, Корсун, Педяш, Журба, Микитюк, Фаренюк, Зварич, Шеремета.
У наступному поєдинку підопічні Олександра Косенка 24 вересня зустрінуться зі збірною Грузії (початок матчу — о 19.00). Завтра ж прихильники футзалу в Івано-Франківську зможуть побачити зустріч Грузія — Румунія, яка також розпочнеться о 19.00.
У Франківську збірна України з футзалу програла команді Румунії У Франківську збірна України з футзалу програла команді Румунії Reviewed by Мар'яна on вересня 23, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.