У Франківську перестали утеплювати дитячий садок через художній розпис на стінах

В Івано-Франківську почали утеплювати фасад дошкільного закладу “Карпатська казка”, що на вулиці Надвірнянській.  Проте мешканці мешканцям дана ініціатива не сподобалася, оскільки фасад дитсадка розписаний. 
Про це повідомив на своїй сторінці у соцмережі франківець Василь Стефанишин.
“Країна варварів! Один із кращих розписів міста – графіті художників Петра Прокопіва і Петра Боєчка”, – йдеться у повідомленні.
Відреагував на ситуацію й міський голова Івано-Франківська. Руслан Марцінків зазначив, що дав доручення припинити роботи на цьому об’єкті.
“Нехай йдуть робити інший садок!” – написав мер. 
Крім того, своє обурення висловив начальник відділу дорожньої інфраструктури при департаменті житлової, комунальної політики та благоустрою Мирослав Федорків. Йому не подобається те, що знищують цей об’єкт мистецтва.
http://firtka.if.ua/blog/view/u-frankivsku-perestali-utepliuvati-ditiachii-sadok-cherez-khudozhnii-rozpis-na-stinakh-foto

У Франківську перестали утеплювати дитячий садок через художній розпис на стінах У Франківську перестали утеплювати дитячий садок через художній розпис на стінах Reviewed by Мар'яна on вересня 10, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.