Смертельна ДТП на Калущині: відомі деталі затримання водія-втікача у Франківську

Вчора у Калуському районі в селі Боднарів трапилась дорожньо-транспортна пригода.
Як повідомили  у головному управлінні Нацполіції Івано-Франківської області, внаслідок ДТП між пасажирським автобусом "Івано-Франківськ-Калуш" та вантажним автомобілем (фура з тентовим причіпом) два пасажири, жінка 1967 року народження та чоловік 1975 року народження, отримали незначні тілесні ушкодження.
Одна пасажирка від отриманих травм загинула на місці події.
Як попередньо встановили поліцейські, на автодорозі Н-10 "Стрий-Чернівці", що в с. Боднарів, водій вантажівки МАН з півпричепом, не обрав безпечної швидкості, внаслідок чого, задню частину півпричепа занесло на зустрічну смугу, де він зіткнувся із задньою частиною маршрутного автобуса марки ІВЕКО. Після чого, водій покинув місце події.
Поліція оголосила план «Перехват». Уже через півтори години, працівники патрульної поліції області по орієнтуванню зупинили водія вантажівки по вул. Василіянок, що в Івано-Франківську. Як з`ясували слідчі, за кермом фури перебував 60-річний мешканець Тернополя. Водій тверезий.
Водія – винуватця затримано в порядку ст. 208 КПУ України. Вирішується питання щодо оголошення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.
За фактом аварії слідчі слідчого управління відкрили кримінальне провадження за ст.286 ч.2 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) ККУкраїни. У справі триває досудове розслідування.

http://firtka.if.ua/blog/view/smertelna-dtp-na-kalushchini-vidomi-detali-zatrimannia-vodiia-vtikacha-u-frankivsku-foto-video
Смертельна ДТП на Калущині: відомі деталі затримання водія-втікача у Франківську Смертельна ДТП на Калущині: відомі деталі затримання водія-втікача у Франківську Reviewed by Мар'яна on вересня 04, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.