Майстер-класи, забави та частуваннями: франківців кличуть на «Свято Хліба»

15 вересня в Івано-Франківську на площі Ринок відбудеться щорічний фестиваль, присвячений завершенню збору врожаю «Свято хліба».
У програмі дійства: виставка-ярмарок хлібобулочних та кондитерських виробів, який супроводжуватиметься цікавими майстер-класами, забавами для дітей та частуваннями.
Цьогорічне «Свято хліба» проходитиме вже вдесяте. До Івано-Франківська завітають гості з Львівщини та Рівненщини.
«Всі знають, що на початку вересня відбувається «Свято хліба». Сподіваємося на гарну погоду. Хліб - це та річ, яка відрізняється від кожного продукту. Він сакральний. Це особливе свято. За останні роки хлібобулочні вироби стали надзвичайно різноманітними. Ми маємо хороші темпи росту харчової промисловості. Тішимося, що ця продукція є якісною та екологічною», - наголосив міський голова Руслан Марцінків.
Організатори обіцяють багато сюрпризів для глядачів. Серед особливостей - випікання хліба просто неба.
«Буде багато сюрпризів, фотозон та цікавих забав», - говорить співорганізатор свята Ростислав Кукурудз.
Наразі участь у «Святі хліба» підтвердили 12 хлібопекарень. Одночасно зі «Святом хліба» проходитиме традиційний ярмарок декоративно-ужиткового мистецтва «Прикарпатський вернісаж».

http://firtka.if.ua/blog/view/maister-klasi-zabavi-ta-chastuvanniami-frankivtsiv-klichut-na-sviato-khliba
Майстер-класи, забави та частуваннями: франківців кличуть на «Свято Хліба» Майстер-класи, забави та частуваннями: франківців кличуть на «Свято Хліба» Reviewed by Мар'яна on вересня 10, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.