У Барбі з'явилися гендерно-нейтральні ляльки

Компанія Mattel, яка випускає Барбі, створила нову лінійку гендерно-нейтральних ляльок під назвою «Creatable World» («Світ, який можна створити»).

 У компанії запевняють, що ці ляльки не будуть обмежені гендерними стереотипами. У лінійку увійшли шість ляльок з різними відтінками шкіри та різними варіантами зачісок.
«Ми розглядаємо цю лінію як можливість почати діалог про те, для чого і для кого потрібні ляльки», — заявила віцепрезидентка Mattel Кім Кулмон, додавши, що прийшов час для ляльок «без ярликів і без правил».
Нова лінійка, як кажуть у Mattel, була придумана за участю групи експертів, куди входили педіатри, психологи, батьки й діти.
Кожна лялька з нової серії буде продаватися з двома варіантами зачісок (короткою стрижкою «під хлопчика» і довгими локонами) і різним одягом та аксесуарами. Вартість ляльки з гендерно-нейтральної лінійки — близько 45 доларів.
У Барбі з'явилися гендерно-нейтральні ляльки У Барбі з'явилися гендерно-нейтральні ляльки Reviewed by Мар'яна on вересня 26, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.