У середмісті Івано-Франківська відновлюють парк.

У парку на вул. Військових Ветеранів відновили ремонтні роботи.
Реконструкція території розпочалась раніше, але через проблеми з фінансуванням змушені були призупинити ремонт. Тепер же зосередились на втіленні головних завдань, що не терплять затримок, інформують на сторінці міського голови.

"Маємо великий проект реконструкції цього парку, але коштів на все поки не вистачає. Тому прийняли рішення реалізувати першочергові завдання. Цього року зробимо територію біля пам’ятника Воїнам-афганцям, доріжку до церкви, встановимо лавочки. Наступного року плануємо продовжити роботи, бо ще багато в задумі. Треба й освітлення, і додаткові алеї, і дитячий майданчик", – зазначив міський голова Руслан Марцінків. Він додав, що про благоустрій території біля пам’ятника просили й воїни-афганці, адже тут щорічно відбувається панахиди за загиблими.

До слова, цей парк є однією з небагатьох відпочинкових зон, що знаходяться в центрі міста. Тут полюбляють відпочивати і батьки з малечею, і люди похилого віку. Отож, під час реконструкції хочуть врахувати потреби усіх.

У середмісті Івано-Франківська відновлюють парк. У середмісті Івано-Франківська відновлюють парк. Reviewed by Мар'яна on вересня 04, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.