Франківського безхатька, який побив товариша та залишив його помирати, відправили до в'язниці

Івано-Франківський міський суд виніс вирок чоловікові без постійного місця проживання, який під час розпивання алкоголю побив до смерті товариша.
Безхатько чекав вироку у СІЗО з січня 2017 року. Інцидент трапився ще наприкінці грудня 2016 року, інформує Курс.
Троє безхатченків  здали металобрухт та макулатуру, що назбирали на смітниках. За ці гроші купили алкоголь і пішли пити у підвал, де обвинувачений облаштував нічліг.
Під час розпивання алкоголю безхатьки посварилися і обвинувачений побив товариша до втрати свідомості.  Після того з іншим товаришем перенесли непритомного в сусідній підвал, де він помер.
Тіло згодом знайшли працівники ДМП «Івано-Франківсктеплокомунерго», які приїхали на аварійний виклик.
Винуватцю суд призначив покарання у виді позбавлення волі на дев`ять років. Строк попереднього ув'язнення (з 12.01.2017) до набрання вироком законної сили рахується як день за два.

http://firtka.if.ua/blog/view/frankivskogo-bezkhatka-iakii-pobiv-tovarisha-ta-zalishiv-iogo-pomirati-vidpravili-do-viaznitsi
Франківського безхатька, який побив товариша та залишив його помирати, відправили до в'язниці Франківського безхатька, який побив товариша та залишив його помирати, відправили до в'язниці Reviewed by Мар'яна on вересня 24, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.