Франківців запрошують на благодійний концерт "На_шапку"

#На_шапку - серія благодійних концертів на підтримку онкохворих дітей Івано-Франківська та Онкогематологічного відділення Івано-Франківської обласної дитячої лікарні.
У четвер, 5 вересня о 18.30 на затишному подвір'ї Палацу Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац» благодійний захід розпочнеться з презентації книжки "Танець смерті. Щоденник добровольця батальйону "Донбас"" та сольний виступ на фортепіано.
Ігор Михайлишин  — доброволець, піаніст, юрист. Музикант-аматор, грав на Майдані у грудні 2013 року. До лав добровольчого батальйону «Донбас» НГУ потрапив у червні 2014 року. Взяв позивний «Піаніст». У серпні 2014 року опинився в гущі Іловайського котла у протистоянні зі збройними силами РФ. Після вимушеної ка­пітуляції провів 119 днів у полоні. Згодом повернувся на фронт у складі батальйону «Донбас-Україна» ЗСУ. Після закінчення військового контракту здобуває профе­сійну музичну освіту в Київському інституті музики імені Р. Глієра.
Гурт Давня ватага - Андрій Винницький (гітара, вокал), Volodymyr Bandrivskyi (перкусія), Andriy Savka (скрипка).
#На_шапку - позитивний і дружній захід вільного формату. Приходьте з родинами і дітьми! Беріть друзів.
Як допомогти проекту:
* відвідати концерт 5 вересня
* поширити цю подію
* запросити друзів на цю подію
* запропонувати участь свого гурта/колективу/команди
* перерахувати кошти
* стати інформаційним партнером

http://blitz.if.ua/news/frankivciv-zaproshuyut-na-blagodiynyy-koncert-na_shapku1.html
Франківців запрошують на благодійний концерт "На_шапку" Франківців запрошують на благодійний концерт "На_шапку" Reviewed by Мар'яна on вересня 05, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.