Денис Шмигаль хоче звільнити керівника Укртрансбезпеки області

Сьогодні під час чергової апаратної наради голова Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль звернувся до начальника Укртрансбезпеки в області Олега Суковатого.
Голова ОДА порівняв роботу Укртрансбезпеки Івано-Франківської та цього разу Херсонської області, де вагові контролі за два тижні нарахували штрафів на суму 38 тисяч євро.
"Мені не йде з голови вага на 5 тисяч євро за минулий рік, натомість як на Херсонщині за два тижні 38. Ви знаєте, про що я говорю? Ви працюєте, але не в ту сторону. Я більше не буду Вас піднімати, я поставлю питання щодо вашого звільнення", - сказав Денис Шмигаль.
Нагадаємо, за сім місяців роботи працівниками пересувних вагових пунктів на Прикарпатті складено штрафів на суму 5 тисяч 200 євро за недотримання вагових стандартів. В перерахунку у гривні ця сума становить 143 тисячі. 
На минулому засіданні голова ІФ ОДА порівняв цифри, отримані на Прикарпатті з тими, які отримали на Волині. Тоді керівник обласного управління Укртрансбезпеки заявляв, що наша область є не настільки транзитною. Денис Шмигаль обіцяв пильнувати за роботою чиновника.
Нагадаємо, на дорогах державного значення заборонено рух транспорту вагою понад 40 тонн. Автошляхами всередині міст, сіл та селищ не можна їздити, якщо вага вантажівки перевищує 24 тонни. У разі перевищення норми, водій зобов'язаний сплатити штраф. На добровільну сплату – місяць. Далі – примусове стягнення в судовому порядку.
Денис Шмигаль хоче звільнити керівника Укртрансбезпеки області Денис Шмигаль хоче звільнити керівника Укртрансбезпеки області Reviewed by Мар'яна on вересня 09, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.