На Тисмениччині під колесами авто загинув пішохід

На Тисмениччині внаслідок наїзду мікроавтобуса загинув пішохід.
Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 9 вересня близько 9:30 год в с. Марківці, що в Тисменицькому районі, інформує Поліціія  Івано-Франківської області.
Як попередньо встановили правоохоронці, водій 35-річний мешканець Коломийського району керуючи мікроавтобусом «MERCEDES Sprinter» не обрав безпечної швидкості та порушив правила дорожнього руху і вчинив наїзд на пішохода, який переходив дорогу по пішохідному переходу.
Внаслідок аварії мешканець Тисменицького району 1955 р.н. отримав тілесні ушкодження, від яких помер в кареті швидкої допомоги.
Поліцейські встановлюють обставини ДТП. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.
Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

http://firtka.if.ua/blog/view/na-tismenichchini-pid-kolesami-avto-zaginuv-pishokhid-foto-video
На Тисмениччині під колесами авто загинув пішохід На Тисмениччині під колесами авто загинув пішохід Reviewed by Мар'яна on вересня 09, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.