Прикарпатці прибрали від пластику та сміття берег Бистриці Солотвинської

Вчора, 19 вересня, працівники Дністровського басейнового управління водних ресурсів долучилися до Всеукраїнської екологічної акції "Я прибрав - Твоя Черга 2".

В спекотні літні дні улюбленим місцем для відпочинку багатьох франківців є береги Бистриць. Люди приходять сюди позасмагати, відпочити з друзями і сім'єю.
Втім, після відпочинку залишається багато непотребу, який відпочивальники так і залишають на берегах. Згодом це все потрапляє в річку.
Щогодини в Чорне море річки виносять від 8 до 50 елементів сміття. І за прогнозами вчених, до 2050 року в річках і морях буде більше пластику, ніж риби.
"Щоб привернути увагу людей до проблеми забруднення річок, працівники Дністровського БУВР прибрали від пластику та сміття берег Бистриці Солотвинської. Зібраний і відсортований пластик здали на переробку", - йдеться у повідомленні.
Прикарпатці прибрали від пластику та сміття берег Бистриці Солотвинської Прикарпатці прибрали від пластику та сміття берег Бистриці Солотвинської Reviewed by Мар'яна on вересня 20, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.