Стало відомо, скільки українці відпочиватимуть на Новий рік та Різдво

На зимові свята у 2020 році українці мають шанс отримати вісім вихідних – по чотири дні на Новий рік і стільки ж на Різдво.
Детальніше про це розповідає OBOZREVATEL.
Відповідні рекомендації висунуті Кабінетом міністрів України ще 10 січня цього року в розпорядженні №7-р. Згідно з ними, керівники підприємств можуть перенести робочі дні з понеділка 30 грудня на суботу 21 грудня і з вівторка 31 грудня на суботу 28 грудня.
Так, на Новий рік українці можуть отримати чотири вихідні – з неділі по середу (29 грудня – 1 січня).
Також у проєкті розпорядження про перенесення робочих днів у 2020 році Кабмін запропонував перенести робочий день із понеділка 6 січня на суботу 11 січня. Якщо розпорядження буде ухвалене в цій редакції, то на різдвяні свята Україна також відпочиватиме чотири дні поспіль (із 4 по 7 січня).
Як повідомляв OBOZREVATEL, у жовтні 2019 року на українців чекають довгі вихідні, пов’язані зі святкуванням Дня захисника України (14 жовтня). Згідно з Кодексом законів про працю, загальна кількість робочих днів у наступному місяці – 22. Водночас вихідних і святкових днів у жовтні буде 9.
Стало відомо, скільки українці відпочиватимуть на Новий рік та Різдво Стало відомо, скільки українці відпочиватимуть на Новий рік та Різдво Reviewed by Мар'яна on вересня 25, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.