Бурштинська ТЕС втретє не допустила екологічну інспекцію до проведення перевірки

У понеділок, 9 вересня працівники Державної екологічної інспекції Карпатського округу прибули на Бурштинську ТЕС для проведення позапланової перевірки.
Інспектори мали усі необхідні документи, зокрема погодження Мінприроди та направлення встановленого взірця, однак під формальними приводами так і не були допущені на об'єкт.
Інспекція звернулась з даного приводу до органів Нацполіції, складено акт про недопуск.
Нагадаємо, що попередній недопуск трапився у липні 2019 року, коли державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища Карпатського округу не допустили до планової перевірки.
Також у 2017 році Бурштинська ТЕС не допустила Державну екологічну інспекцію в Івано-Франківській області до проведення планового заходу державного нагляду.
За інформацією Міністерства екології та природних ресурсів України, "Бурштинська ТЕС" включено до «Переліку об'єктів, які є найбільшими забруднювачами довкілля в Україні по викидах в атмосферне повітря» та до «Переліку об'єктів, які є найбільшими забруднювачами довкілля по утворенню відходів».
http://firtka.if.ua/blog/view/burshtinska-tes-vtretie-ne-dopustila-ekologichnu-inspektsiiu-do-provedennia-perevirki

Бурштинська ТЕС втретє не допустила екологічну інспекцію до проведення перевірки Бурштинська ТЕС втретє не допустила екологічну інспекцію до проведення перевірки Reviewed by Мар'яна on вересня 10, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.