У Калуші на квартиру для багатодітної сім'ї зібрали 100 тисяч гривень

Сім'я Палагній — багатодітна: батьки виховують вісьмох дітей віком від 6 до 16 років.
Палагнії переїхали із Бердянська до Калуша у 2014 році, оскільки хотіли жити та виховувати дітей на Західній Україні. Окрім того, коріння батька Валерія Палагнія походить з Калущини, інформують "Вікна".
У Калуші сім’я орендує житло, проте до першого грудня має звільнити квартиру. Наразі Палагнії шукають житло, у якому могли б мешкати. З власного досвіду родина каже, що практично неможливо зняти квартиру, орендодавець якої б зголосився на таку кількість людей.
Паралельно товариш сім’ї Анатолій Гайворонський у соцмережі створив спільноту «Домівка для Палагніїв», де закликає допомогти родині придбати власне житло. З допомогою калушан на сьогодні вдалося зібрати 100 тисяч гривень.
85000 гривень організатори акції поставили на банківський депозит терміном на три місяці.
У департаменті соціальної політики повідомили, що зі сторони держави сім'ї може бути виділено 450 тис. гривень при умові їхнього дофінансування.
Нагадаємо, в 2016 році Палагнії започаткували благодійний фонд "Робимо добро разом": чоловік з дружиною готують їжу для потребуючих.
У Калуші на квартиру для багатодітної сім'ї зібрали 100 тисяч гривень У Калуші на квартиру для багатодітної сім'ї зібрали 100 тисяч гривень Reviewed by Мар'яна on жовтня 02, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.