Виклик педіатра та ЛОРа на дім цілодобово: "Приватна дитяча поліклініка №1"


Часто трапляються ситуації, що вимагають викликати педіатра додому. Особливо, коли це дитина першого року життя. Адже - це комфортніше, як для мами так і для малюка. При огляді лікарем в домашній обстановці дитина буде відчувати себе більш спокійно, ніж в лікарні, а також відсутність ризиків заразитися додатковими інфекційними недугами.



З турботою про маленьких пацієнтів "Приватна дитяча поліклініка № 1" - надає дану послугу, виїзд педіатра та ЛоРа додому.

Часто батьки в разі появи незвичних симптомів у стані дитини ввечері, а тим паче вночі - не можуть прийняти рішення, телефонувати педіатру, чи викликати швидку допомогу? Доречним є те, що в "Приватній дитячій поліклініці №1" виклики здійснюються цілодобово: після завершення роботи поліклініки, у вечірній, нічний час, у неділю, святкові та вихідні дні. Це прекрасна можливість порадитися з професіоналами та допомогти дитині.

"Приватна дитяча поліклініка №1" - це єдиний заклад у Івано-Франківську, коли Ви в будь-який час можете скористатися даною послугою.
Виклик педіатра та ЛОРа на дім цілодобово: "Приватна дитяча поліклініка №1" Виклик педіатра та ЛОРа на дім цілодобово: "Приватна дитяча поліклініка №1" Reviewed by Мар'яна on жовтня 28, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.