На Прикарпатті батько з сином затримали грабіжника

За затримання грабіжника начальник поліції Івано-Франківщини вручив подяки поліцейському і його батьку.
Очільник поліції Івано-Франківщини Володимир Голубош вручив подяки і подарунки поліцейському та батьку, які допомогли затримати зловмисника, який вчинив грабіж і тікав.
Їх відзначено 2 жовтня під час наради керівництва області за те, що 28 вересня затримали зловмисника у с. Гошів, що на Долинщині. Встановлено, що до будинку громадянки проник грабіжник та обікрав її, а коли виходив з помешкання, власниця помітила його та кликала на допомогу небайдужих.
В той момент Василь Новошицький, ветеран ОВС, відгукнувся і автівкою наздогнав грабіжника, а син Назарій Новошицький, який у той момент ніс службу, оперативно приїхав на допомогу у складі екіпажу Долинського відділення поліції.
Правоохоронці Івано-Франківщини вдячні чоловіку за активну громадську позицію, а сину – за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків і високу професійну майстерність.
На Прикарпатті батько з сином затримали грабіжника На Прикарпатті батько з сином затримали грабіжника Reviewed by Мар'яна on жовтня 02, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.