В Івано-Франківську організують продовольчі ярмарки

Сьогодні під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Марії Савки в департаменті агропромислового розвитку відбулася нарада з питань підготовки та проведення в Івано-Франківську ярмаркових заходів «Золота осінь – 2019».
Про це інформують в ІФ ОДА.
Відповідно до розпорядження облдержадміністрації від 27 вересня 2019 р. № 485 «Про проведення ярмарків» 12 жовтня 2019 року ярмаркові заходи будуть проведені в обласному центрі за адресами: вул. Тролейбусна, 2 (ринок ПП «Керен»), вул. Стуса, 17 (ТОВ «Будівельна компанія «Галицька»), ринок «Східний»), с. Крихівці, вул. 22-го січня, 166 (стоянка біля сільської ради).
За кожною локацією закріплені окремі райони.
За словами Марії Савки є необхідність у більш повному забезпеченні населення області якісною продукцією безпосередньо від сільгоспвиробника та продовольчими товарами від місцевих підприємств харчової та переробної промисловості. Саме тому, районам, окремим підприємствам рекомендовано забезпечити широкий асортимент продукції, яка буде реалізовуватися під час  проведення ярмарків.
Контроль за безпечністю продукції будуть здійснювати представники головного управління Держпродспоживслужби в області.
Запрошуємо мешканців та гостей Івано-Франківська відвідати ярмарки та придбати необхідні продукти харчування.
В Івано-Франківську організують продовольчі ярмарки В Івано-Франківську організують продовольчі ярмарки Reviewed by Мар'яна on жовтня 02, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.