Університет Короля Данила оголошує конкурс інноваційних ідей

Факультет управління та бізнес-аналітики Університету Короля Данила запрошує до участі в конкурсі інноваційних ідей – «МОЄ МІСТО МАЙБУТНЬОГО» і дає можливість виграти безкоштовне навчання в університеті, знижки на курси іноземних мов та багато інших подарунків.
Якими ми будемо через 10 років? Які зміни чекають в економічному спрямуванні міста, його інфраструктурі, туристичній галузі, наскільки ми близькі до smart-технологій, і чи збережемо ми особливий комфорт міста, чи станемо значно динамічнішими?
Цей конкурс – не просто можливість виграти призи від організаторів і партнерів, а й початок великої дискусії про майбутнє нашого міста. І саме молодим, творчим і креативним школярам й студентам варто розпочати втілювати власні ідеї в життя. Адже наше місто – це не просто місце на карті, це місто, в якому хочеться жити! І нехай перша думка про майбутнє Івано-Франківська звучить від молоді, яка є рушієм змін у суспільстві.
Дедлайн прийому заявок та презентацій: 10 листопада 2019 року. Нагородження учасників відбудеться 20 листопада 2019 року. Участь у конкурсі  безкоштовна.
До участі в конкурсі приймаються проєкти у вигляді презентацій, які потрібно надсилати на електронну пошту  faculty.mba@iful.edu.ua. Деталі та умови участі в конкурсі на офіційному сайті Університету Короля Данила https://iful.edu.ua/konkurs-innovatsijnyh-idej-moye-misto-majbutnogo/
Організатор конкурсу: Університет Короля Данила, Факультет управління та бізнес-аналітики.
Інформаційними партнерами конкурсу є: Івано-Франківська міська рада, Івано-Франківська торгово-промислова палата, Інформаційний центр ЄС в м. Івано-Франківську, Агенція новин Firtka.if.ua, Blago developer.
Університет Короля Данила оголошує конкурс інноваційних ідей Університет Короля Данила оголошує конкурс інноваційних ідей Reviewed by Мар'яна on жовтня 02, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.