У Франківську зростуть тарифи на водопостачання та водовідведення

Сьогодні, 1 жовтня, в Івано-Франківську відбулося громадське обговорення щодо тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2019 рік.
В результаті, на відкритому слуханні прийнято рішення про підняття вартості для споживачів КП “Івано-Франківськводотехпром” до економічно обґрунтованого рівня, інформує Галицький кореспондент.
Це є необхідним заходом для належного функціонування комунального підприємства і забезпечення споживачів якісними послугами та питною водою, інформують у пресслужбі “Івано-Франківськводотехпрому”.
Після затвердження міськвиконкомом та державним регулятором, тариф на централізоване водопостачання зросте на 9,88% і становитиме 7 грн 23 коп. замість 6 грн 58 коп. Натомість тариф на водовідведення збільшиться на 6,17% – 8 грн 61 коп. замість 8 грн 11 коп.
У “Івано-Франківськводотехпромі” розповідають, що чинниками росту тарифів є збільшення запланованих витрат на оплату електричної енергії та на оплату праці.

У Франківську зростуть тарифи на водопостачання та водовідведення У Франківську зростуть тарифи на водопостачання та водовідведення Reviewed by Мар'яна on жовтня 02, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.