Чому не варто пропускати сніданок?

Сніданок - найважливіший прийом їжі за день, саме він запускає роботу організму після нічного відпочинку, та є запорукою гарного дня.

Проте, більшість людей часто відмовляються від сніданків, пояснюючи це тим, що вранці безліч інших клопотів, і часу на сніданок зовсім не вистачає. Вчені Колумбійського університету в Нью-Йорку дійшли до висновку, що відмова від сніданку може привести до інсульту, інфаркту і діабету.

Ось декілька причин чому відмова від сніданку є небезпечною для здоров'я:

  • Під час сну відбувається істотне зниження в крові рівня цукру, і саме сніданок здатен його відновити, якщо цього не відбувається рівень падає ще нижче і саме це провокує неконтрольований напад апетиту, що призводить до переїдання.
  • Сніданок позитивно впливає на серцево-судинну систему, оскільки дозволяє зменшити вміст холестерину і перешкоджає формуванню тромбів.
  • Люди які пропускають сніданок, частіше стають жертвами ожиріння.
  • За результатами досліджень, саме поживний сніданок дозволяє стимулювати пам'ять та концентрацію уваги.
  • Відмова від сніданку може призвести до дефіциту незамінних поживних речовин в організмі.
  • Постійна відмова від сніданків призводить до чисельних проблем зі здоров'ям, починаючи зі зниження працездатності і закінчуючи діабетом та порушенням менструального циклу.
Чому не варто пропускати сніданок? Чому не варто пропускати сніданок? Reviewed by Мар'яна on листопада 28, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.