Приватна медична практика: з чого почати?

Ви лікар, який хоче працювати на себе? Не маєте медичної освіти, але бажаєте заробляти на медичних послугах? Мрієте про відкриття медичного центру чи власного кабінету, які наразі приносять гарні прибутки? Тоді, Вам слід дізнатися, що для цього потрібно, про певні етапи підготовки відкриття власного бізнесу, розповідає  юрисконсульт компанії MedLaw - Креховецька Діана.


Існує декілька етапів відкриття власного бізнесу:

ЕТАП № 1 - ПІДГОТОВКА.
Спочатку, ми рекомендуємо дослідити ринок та розробити бізнес-план медичного центру.
Проте, якщо ви впевнені в попиті та/або вже маєте напрацьовану базу пацієнтів, рішення щодо необхідності цього етапу залишається за вами.


ЕТАП № 2 - ПРИМІЩЕННЯ.
Це дуже важлива і витратна частина.
Рекомендація від MedLaw: при виборі приміщення для майбутнього медичного центру, надайте перевагу тим, в яких раніше вже провадилась медична практика. Так ви уникнете необхідності перепланувань та виготовлення проєкту реконструкції приміщення під медичний центр.


ЕТАП № 3 - РЕЄСТРАЦІЯ ФОП АБО ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ (ТОВ, ПП та ін.).
Зверніть увагу, що за новими ліцензійними умовами, у ФОПів з’явилося більше можливостей (наприклад, отримання ліцензії НЕ-медику). Але, якщо ви плануєте відкрити великий медичний центр з операційною, ваш варіант – юридична особа.


ЕТАП № 4 – САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ

Необхідно отримати акт обстеження приміщення від Держпродспоживслужби. Для цього слід звернутися з заявою та пакетом документів до місцевого управління цієї служби.


ЕТАП № 5 - ЛІЦЕНЗУВАННЯ

Оформлення документів, складення відомостей матеріально-технічної бази і заяви для отримання ліцензії МОЗ України на медичну практику.


Звертайтесь до MedLaw! Ми маємо досвід в відкритті медичних центрів і радо ним з Вами поділимось у проходжені всіх цих етапів!


Повний перелік послуг ви можете переглянути на нашому сайті http://medlaw.if.ua


Гарантуємо вам найвищу якість послуг, стислі терміни та професіоналізм.




Приватна медична практика: з чого почати? Приватна медична практика: з чого почати? Reviewed by Мар'яна on листопада 21, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.