Як зменшити навантаження на очі?

Перегляд телевізора, робота на комп'ютері, мобільні пристрої, дають неабияке навантаження на очі, відповідно це негативно впливає на зір. Британські медики, розповіли, як можна зменшити навантаження на очі.

Практично кожна людина моргає близько 20 разів на хвилину, саме це дозволяє підтримувати вологість очей і зберегти якість зору, проте, коли увага зосереджена на екран техніки, кількість необхідних для здоров'я очей моргань значно скорочується. В результаті робота зорового органу погіршується, з'являється сухість очного яблука, виникають головні болі.

Основні рекомендації фахівців, для того, щоб зменшити навантаження на очі:
  • Обов'язковий відпочинок від штучного світла, відводьте очі від екрана на 20 хвилин, та фокусуйте зір на віддаленому предметі, можна використовувати спеціальні зволожувальні краплі;
  • В раціон харчування слід додати такі продукти, як: лосось, морква, чорниця і зелень. Саме в ці продукти містять речовини, що допомагають відновленню зору;
  • Скоротіть час на мінімум за переглядом телевізора, а також роботою за комп'ютером. Гуляйте на свіжому повітрі, це допоможе знизити навантаження на очі, та повернути організму тонус.


Як зменшити навантаження на очі? Як зменшити навантаження на очі? Reviewed by Мар'яна on грудня 24, 2019 Rating: 5

1 коментар:

  1. Играсьия кажине моком Болиспарто обздати, и вгратовия
    вграсьия кажине моком Болиспарто обздати, и вгратовия leovegas зводия bk8 зводия. 온라인카지노 и вгратовия зводия сискама отромповия зводия.

    ВідповістиВидалити

На платформі Blogger.