Patch test - сучасний метод діагностики контактної алергії

У вашої дитини атопічний дерматит? Або ж Ви страждаєте екземою рук чи сухістю шкіри (ксерозом)? З наміром виявити причину, Ви здаєте всі алергопроби, але результат від висновків мінімальний? Загострення виникають періодично і Ви не розумієте від чого? Тоді для Вас - patch test (золотий стандарт діагностики контактної алергії). 

Що ж це таке? Та які основні переваги даного тесту, розповідає лікар-дерматолог "Приватної дитячої поліклініки №1" - Бойчук Тетяна Романівна.




  • Patch test - це такі аплікації, з певною кількістю різних алергенів (гаптенів), який наноситься на шкіру, і в силу запальної місцевої реакції визначається чи є у Вас алергія на ту чи іншу речовину;
  • Безболісний метод визначення алергії (ніяких проколів шкіри, що є величезним плюсом для дітей);
  • Найточніший метод для визначення провокаційного алергену. Знаючи яка речовина викликає загострення, можна уникати контакт з нею, що дозволить жити здоровим життям без загострень;
  • Не потрібно відмовлятися від антигістамінних препаратів, як при алергопробах;
  • Для діагностики потрібно: два дні для дорослих та один день для дітей;
  • З пластирами можна купатися;
  • Дискомфорт мінімальний;
  • Для лікаря-встановлення точного діагнозу і змога дати рекомендації пацієнту, які дійсно допоможуть уникати в майбутньому прогресування і загострення захворювання.

У нас є наступні три пакети:

1. Європейська базова скринінг серія: включає 3 пластирі, заправлені Топ -30 гаптени,алергія на які виявляється у 85 % людей.

2. Атопік-20: включає 2 пластирі, заправлені Топ -20 гаптенами-тригерами, який викликає загострення атопіі у 48% дорослих осіб.
.
3. Атопік-10: включає 1 пластир з 10-Ма гаптенами-тригерами при атопії у дітей молодшого віку.

Тести проводяться: в м.Київ та м.Івано-Франківськ.
Запис за телефоном: - 095 718 41 44.
Patch test - сучасний метод діагностики контактної алергії Patch test - сучасний метод діагностики контактної алергії Reviewed by Мар'яна on грудня 03, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.