Анатолій Гриценко представив свою команду на Марші єдності в Івано-Франківську (фото)

Сьогодні відбулася спільна акція партій демократичної опозиції «Марш єдності заради порядку» в Івано-Франківську.

На Вічевий майдан прийшли сотні людей.
"Ми зруйнували міф, що українські демократи не можуть об’єднатись. Ми змогли. Поряд зі мною стоять люди, які можуть навести порядок. Ми домовились. Ми це зробили. З цими людьми ми разом йдемо вперед. Вибори закінчаться. Потім напружена робота", – сказав кандидат в президенти Анатолій Гриценко під час виступу.
Окрім цього, разом із кандидатом у президенти в заході взяли участь й інші члени його команди – Єгор Фірсов, Дмитро Добродомов, Микола Катеринчук, Василь Гацько, Тарас Стецьків, Віктор Чумак.
Під час Маршу єдності кандидат у президенти та лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко представив свою команду та чотири кандидатури на ключові посади, які призначаються за квотами президента.
Це Віктор Трепак – потенційний голова СБУ, Олександр Савченко – потенційний голова НБУ, Світлана Заліщук – кандидатура на посаду голови МЗС, Іван Апаршин – майбутній міністр оборони.

"Віктор Трепак зробить справу, щоб СБУ захищала нас з вами. За наступного міністра оборони Івана Апаршина солдат буде забезпечений, а в армії не буде мародерства на крові. Світлана Заліщук на посту міністра не буде вести країну в мутні союзи. Це буде курс у НАТО та ЄС. За Олександра Савченка НБУ стабілізує гривню, зробить так, щоб кредити були доступні", – сказав Гриценко.

Кандидат у президенти розповів, що він з командою створить в Україні умови, щоб молодь не виїжджала за кордон, щоб бізнес мав комфортні умови, а в країні панувала безпека та справедливість.

"Досить мародерів у владі, досить олігархату. Досить монополістів, які диктують тарифи, ціни, нищать наше життя та кидають у бідність. Україна має величезні ресурси, але кілька родин панують в країні. Україна забуде слово олігарх. Головне – після виборів. Нам потрібні швидкі та рішучі зміни. Президент може багато, але тільки команда може провести зміни на всіх ключових напрямках", - заявив Гриценко.
http://firtka.if.ua/blog/view/anatolii-gritsenko-predstaviv-svoiu-komandu-na-marshi-iednosti-v-ivano-frankivsku-foto


Анатолій Гриценко представив свою команду на Марші єдності в Івано-Франківську (фото) Анатолій Гриценко представив свою команду на Марші єдності в Івано-Франківську (фото) Reviewed by Мар'яна on березня 21, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.