Інтерв'ю з Ігорем Волощуком: засновником медико-юридичної компанії Med Law

Ігор Волощук - засновник медико-юридичної компанії MedLaw. Компанія єдина в Івано-Франківській області, займається юридичним супроводом медичних закладів, та відкриттям медичних закладів під ключ.

 Детальніше про створення та діяльність компанії, розповів Ігор Волощук.


- Чому саме обрали інвестицію в медичну сферу?

-Сьогодні ринок медичних послуг є одним з тих, які розвиваються найбільш динамічно, тому інвестиції в медичну галузь швидко окупляються, саме зараз є  можливість зайняти свою нішу і завоювати свого пацієнта. Івано-Франківськ - є одним з небагатьох міст України, які розвиваються швидкими темпами і за прогнозами фахівців до 2025 року, має всі шанси стати містом-мільйонником. Поки державна медицина думає над реформами, приватники інтенсивно розвиваються в усіх напрямках.

- Як виникла ідея створення компанії?

- Ідея створення пов'зана з тим, що я вже 12 років займаюся медичною приватною практикою і розумію сам, нскільки важливо, коли є хтось, хто компетентний в даному напрямку, з ким можна порадитися. Коли починав, я сам набивав собі "шишки" .

- Які послуги надає компанія Med Law?

- Наша компанія пропонує широкий спектр послуг, як для лікарів, які хочуть почати приватну медичну практику так і для інвесторів в більш широкомаштабні медичні проекти. Ми можемо як допомогти з юридичним супроводом початківців, так і провести аналіз ринку послуг в області, допомогти підібрати та навчити персонал, підготувати усю необхідну документацію. Окрім того, можемо запропонувати зробити інвестицію вже в готовий діючий медичний бізнес, в різних напрямках галузі. Також ми пропонуємо оренду обладнаних медичних кабінетів в діючих медичних центрах, та багато іншого.

-Чи є якась історія створення логотипу компанії?

- Ні, логотип - поєднання юриспруденції і медичної практики.

- Чому важливо медичним закладам мати юридичний супровід?

- Важливо мати юридичний супровід від початку реалізації задуму (відкриття ліцензії), це значно скоротить ваш час і кошти, також допоможе уникнути помилок, з якими стикаються початківці і за які доводяться платити немаючи досвіду. Юридичний супровід важливий і в подальшому, враховуючи, що мораторій на перевірки знятий і десятки контролюючих органів, здатні не тільки "тріпати нерви" підприємцю , але й залишити з пустим гаманцем, адже розмір штрафів в деяких випадках вимірююється сотнями тисяч. Тому значно дешевше найняти фахівців, які будуть контролювати поточний стан справ.

-Чи бували під час створення компанії, неприємні моменти? 

- Не приємні моменти - це бюрократія при роботі з деякими державними установами, а інколи просто анархія в тих установах. Коли на запити чи звернення відповідь чекаєш місяцями, хоча є терміни, які зобов'язують їх відписувати вчасно. Та часто виникає невідповідність законів, місяцями неможна зрушити питання з місця, адже кожна інстанція по-різному їх трактує.

-Як вдавалося не зламатися і продовжувати працювати над створенням компанії?

- Не зламатися допомагає попередній досвід, немає безвихідних ситуацій - просто треба підібрати ключ до кожної з них.

-Що для Вас є мотивацією в роботі?

- Для мене мотивація в роботі - це задоволений клієнт, отриманий результат, нові проекти. Коли мова йде про відкриття нових проектів, ми створюємо те, чого ще немає, створюємо новий продукт, не роблячи копій.

- На скільки успішною є компанія на сьогоднішній день?

- Вихваляти себе не дуже хочеться, скажу так: ми  значно збагатили  свою клієнтську базу, зробили декілька медичних центрів під ключ. Допомогли у відкритті бізнесу декільком десяткам лікарів.

- Скільки часу працює компанія?

- Компанія працює 3 роки.

-Над якими проектами працюєте на сьогодні?

- Один з проектів над якими ми зараз працюємо - це глобальна медична інтернет платформа. Платформа для онлайн консультування як пацієнтів так і лікарів.Ми шукаємо для залучення, на умовах дольової участі зацікавлених осіб. Бажаючі, можуть звернутися до мене особисто на мобільний телефон - 380503739653, або приходити за адесою: вул. Дністровська 16- А. ТЦ. Горизонт, 4 поверх 

Інтерв'ю з Ігорем Волощуком
Автор: Стефанюк Мар'яна
Інтерв'ю з Ігорем Волощуком: засновником медико-юридичної компанії Med Law Інтерв'ю з Ігорем Волощуком: засновником медико-юридичної компанії Med Law Reviewed by Мар'яна on березня 18, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.