Прикарпатській сім‘ї дали місяць, щоб навести лад вдома – можуть втратити батьківські права

Днями працівники служби у справах дітей Снятинської районної державної адміністрації спільно з директором районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, завідувачем лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини  с. Кутище провели профілактичний рейд.
Вони вивчили умови життя двох неблагополучних сімей, які проживають на території Кутищенської сільської ради. Слід зазначити, що умови проживання в одній із таких сімей далекі від ідеальних,  а саме: в хаті не прибрано,  в кімнаті безлад, речі та одяг розкидані,  їжа для дітей не зварена, діти належним чином не доглядаються,  а самі  батьки зловживають спиртними напоями, часто конфліктують між собою, ніде не працюють, пише Фіртка з посиланням на Галицький кореспондент.
З батьками провели  профілактичну бесіду щодо зловживання спиртними напоями, забезпечення належних умов проживання дітей, дотримання санітарно-гігієнічних норм,  надані консультації з питань медичного обстеження дітей, раціонального використання коштів, отриманих на дітей. Батьків попередили про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо своїх неповнолітніх дітей, оформлені відповідні протоколи та надано місячний термін для виправлення ситуації. У випадку невиконання зазначених вимог,  розглядатиметься  питання про доцільність  позбавлення подружжя батьківських прав.
http://firtka.if.ua/blog/view/prikarpatskii-simyi-dali-misiats-shchob-navesti-lad-vdoma-mozhut-vtratiti-batkivski-prava
Прикарпатській сім‘ї дали місяць, щоб навести лад вдома – можуть втратити батьківські права Прикарпатській сім‘ї дали місяць, щоб навести лад вдома – можуть втратити батьківські права Reviewed by Мар'яна on квітня 14, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.