В Івано-Франківську триває фестиваль «Катедральні дзвони»

У суботу, 4 травня в Івано-Франківську продовжився ІІ Всеукраїнський Великодній фестиваль хорової музики «Катедральні дзвони». Захід йде до завершення і вже сьогодні, 5 травня, відбудеться гала-концерт.
Фестивальний день подарував чимало емоцій як глядачам, так і учасникам, оскільки відбулася грандіозна прем’єра твору «Божественна Літургія» Якова Яциневича. Як і вчора, виступи проходили в два етапи: спершу в Архікатедральному соборі Воскресіння Христового виступали «Кредо» та капела «Орея», інформує  прес-служба Архієпархії УГКЦ.
Головну ж «родзинку» організатори зберегли на вечір, коли відразу 4 колективи: «Київ», «Орея», «Галицькі передзвони» та «Воскресіння» презентували франківцям та гостям столиці Прикарпаття твір Якова Яциневича «Божественна Літургія». В цьому їм допомагав священик собору о. Іван Жук.
«Складалося враження, що ми й справді на Службі Божі, бракувало хіба тільки звичних рухів священика, бо ж тексти та виконання спонукало нас до молитви», - кажуть глядачі.
http://firtka.if.ua/blog/view/v-ivano-frankivsku-trivaie-festival-katedralni-dzvoni-foto

В Івано-Франківську триває фестиваль «Катедральні дзвони» В Івано-Франківську триває фестиваль «Катедральні дзвони» Reviewed by Мар'яна on травня 06, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.