Власники ресторану, який згорів у Яремче, просять про допомогу (фото)

26 квітня в Яремче трапилась пожежа триповерхової будівлі, в якій розміщено ресторан “Краєвид”, відділення Державного казначейства та Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету.
Вогнем знищено крівлю, дерев’яне перекриття між 2-м та 3-м поверхами, майно будівлі на загальній площі 750 м².
На сторінці Краєвид Яремче власники ресторану просять допомогти у відновленні справи всього їхнього життя.
"Сказати, що жаль приміщення, як споруди - ні, жаль великої сторінки історії нашої родини, адже ми вже третім поколінням продовжуємо цю справу. Так, полум'я забрало велику працю багатьох людей та в нашій пам'яті назавжди залишаться ваші щасливі усмішки, позитивні емоції, слова вдячності від ВАС, наших найдорожчих у світі відвідувачів!!! Ми з Божою допомогою і безмежною підтримкою (молитовною, моральною, фізичною, матеріальною) рідних, друзів, близьких, знайомих, величезною кількістю яремчанців і всіх, хто підтримує нас в цей складний час, розпочинаємо з чистого листка "відродження-воскресіння" нашого "Краєвиду", - йдеться у дописі.
4731 2191 0245 6591 - Галюк Володимир Богданович

http://firtka.if.ua/blog/view/vlasniki-restoranu-iakii-zgoriv-u-iaremche-prosiat-pro-dopomogu-foto

Власники ресторану, який згорів у Яремче, просять про допомогу (фото) Власники ресторану, який згорів у Яремче, просять про допомогу (фото) Reviewed by Мар'яна on травня 02, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.