Гончарук: Загрози життю неповнолітнього, якого напередодні підрізав раніше судимий франківець, немає

Чоловік, який в Івано-Франківську вдарив ножем неповнолітнього, раніше був судимий.
Про це повідомив на ранковій оперативній нараді у міського голови начальник міського відділу поліції Леонід Гончарук.
За його словами, наразі загрози життю потерпілого хлопця немає.
Нагадаємо, в ніч на 5 травня між 27-річним та неповнолітнім жителями обласного центру по вул. Новгородська в Івано-Франківську виник конфлікт, у ході якого старший із молодиків наніс молодшому один удар ножем у життєво важливу ділянку тіла, а саме грудну клітку зліва.
Внаслідок чого спричинив неповнолітньому потерпілому тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння.
На даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 («Замах на злочин»), ч. 1 ст.115 («Замах на умисне вбивство») КК України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

http://firtka.if.ua/blog/view/goncharuk-zagrozi-zhittiu-nepovnolitnogo-iakogo-naperedodni-pidrizav-ranishe-sudimii-frankivets-nemaie

Гончарук: Загрози життю неповнолітнього, якого напередодні підрізав раніше судимий франківець, немає Гончарук: Загрози життю неповнолітнього, якого напередодні підрізав раніше судимий франківець, немає Reviewed by Мар'яна on травня 06, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.