"В нас не бордель": власники масажного салону в Микуличині звинувачують поліцію у вимаганні грошей

У суботу, 11 травня у селі Микуличин правоохоронці викрили місце розпусти, яке працювало під прикриттям масажного салону.
Встановлено, що одна жінка допомагала трьом іншим жінкам віком від 20 до 30 років займатися проституцією. Йдеться про мешканок Полтавської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей.
Натомість представники підприємця, який орендував приміщення та організував там масажний салон заявляють, що на заклад, який працював законно і сплачував податки, самі ж правоохоронці чинили тиск.
"У жодному разі ніяких сексуальних послуг у цьому закладі не надавалося. Це - ніякий не бордель. Це - масажний салон. Заклад працює офіційно, всі працівники працевлаштовані та сплачують податки. Ми можемо надати усі відповідні документи. Є документи й на оренду приміщень. Справа в тому, що впродовж півроку зі сторони поліції вимагалися гроші. Але їм ці гроші не надавалися. Підприємець офіційно працює. За що він повинен сплачувати гроші поліції? І ось посеред ночі відбувся обшук", - зазначила у коментарі Фіртці представник підприємця Тетяна.
За її словами, під час затримання поліція жорстоко поводилася з дівчатами, одягнула на них кайданки та забрала документи.
"Забрали у дівчат телефони, документи, вдягли наручники, як на злочинців. Ці дівчата ніколи не притягалися до кримінальної відповідальності. Під час обшуку ніякого протоколу безпосередньо не було складено, а склали його аж через декілька годин. Не зрозуміло, чого таким поспіхом відбувалися допити дівчат. Це все нагадує ситуацію, коли не цікавить правда, а просто хочеться зламати людину морально. Після цього двох дівчат затримали, а двох просто викинули за 100 км від місця винайму ними житла. Нікого не цікавила їхня подальша доля. Також дівчатам не надали безкоштовного адвоката. Ніхто не повідомив Регіональний центр безоплатної правової допомоги. І зараз дві дівчини перебувають за ґратами", - говорить Тетяна.
До слова, наразі тривають слідчі дії. Санкція статті 208 КПК України, за якою затримали двох жінок, передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.

"В нас не бордель": власники масажного салону в Микуличині звинувачують поліцію у вимаганні грошей "В нас не бордель": власники масажного салону в Микуличині звинувачують поліцію у вимаганні грошей Reviewed by Мар'яна on травня 13, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.